Premium Quality

Warmte is de basis van ons leven en onze gezondheid. Warmte wordt overgedragen door de lucht, door materialen of lichtstralen. Infraroodlicht is een verwarmend gedeelte van het natuurlijke zonnespectrum. Net als licht laat het zich focusseren en overdragen. Bijna verliesvrij en zonder beïnvloeding van wind verwarmt de infraroodstraling het lichaam en de materialen waar het op valt. Zo komt 90% van de elektrische energie direct als warmte op het lichaam en materialen aan.

 

Geen ander verwarmingssysteem kan dit!

 

Unieke lichttechnologie

ComfortSun Golden Glare: GoldenGare

Deze infrarood straler met de Gold Glare buizen genereert infrarood A en B straling van de wolfraam gloeidraad en filteren het zichtbare licht met de coating. Deze elementen hebben meer dan 5.000 branduren uur en halen tot 90% warmte rendement.

 

ComfortSun Low Glare

LowGare Slechts circa 15% van de Golden Glare infrarood straler resulteert in zichtbare licht, dankzij de Low Glare technologie. De infraroodstraling bevat een groter deel infraroodlicht van het onzichtbare spectrum. Deze elementen hebben meer dan 5.000 branduren en halen tot 90% rendement.

 

ComfortSun White Glare

WhiteGare Topelement geeft warm wit-licht ( 2700 Kelvin). De warmte afgifte blijft geheel werken, ondanks de verwijdering van het aandeel rood licht. Dankzij de speciale coating op de lamp krijgt u warmte met een aangenaam warm-wit licht.

 

ComfortSun Dark-Glare

Unieke donkerstraler volgens hoogwaardige coat- en glastechnologie zonder helder licht en zonder warmteverlies. De ideale infrarood terrasheater wanneer u geen hinderlijk licht wilt zien.

 

ComfortSun Magic Focus

MagicFocus Door reflectoren van hoogglanzend aluminium, ontwikkeld met de meest modern ray-tracing methoden, kunnen alle ComfortSun infrarood stralers een onge-evenaarde efficiency bieden: tot wel 90% van de elektrische output bereikt je als warmte. Deze elementen hebben meer dan 5.000 branduren en halen tot 90% rendement.

 

Bluetooth heater

De nieuwste generatie infraroodstraler

 

  • Bluetooth bediening via app op telefoon of tablet.
  • Traploze dimmer en timer
  • De ComfortSun App is beschikbaar voor IOS en Android
  • De App is kosteloos beschikbaar als download
  • Het is mogelijk om er 8 ComfortSun BT stralers mee aan te sturen

Terrasheaters

ComfortSun 24

ComfortSun 25 Bluetooth

Terrasheater accessoires

Statief

Baleinbevestiging voor parasols